19ª EDICIO DELS PREMIS DE RECERCA JOVE D'IGUALADA

martes, 25 de junio de 2024

Comité Comunicació

 Vam celebrar la 19a edició dels Premis Igualada Recerca Jove!

Joan Leon, president del Rotary Club d’Igualada, va felicitar a les guardonades i guardonats pels seus excel·lents treballs, així com a tots els participants, professors i familiars que els han donat suport i motivació.

"Vull fer un reconeixement a totes i a tots els estudiants i animar-vos a continuar formant-vos i adquirint coneixements al llarg de tota la vostra vida. L'educació i la formació tenen el veritable poder transformador del món i els joves teniu aquest poder a les vostres mans", va destacar Leon en el seu discurs.

El Rotary Club Igualada, amb una història de compromís amb la joventut, no només organitza el SUMMER CAMPS IN CATALONIA des de fa 33 anys, sinó que també patrocina els Premis Recerca Jove des de la seva primera edició.

"És un orgull per a la nostra comarca gaudir dels Premis Igualada Recerca Jove i descobrir nous talents. Des de Rotary Club Igualada continuarem donant-los suport", va concloure Leon.Enhorabona a tots els premiats i a seguir treballant per un futur ple d'innovació i lideratge!   


Ver traducción al castellano