CATIFES CORPUS CALDES 2024

jueves, 6 de junio de 2024

Francesc Martínez Boluda

El Rotary Club de Caldes crea una espectacular catifa pel Corpus 2024 de Caldes de Montbui.

El Rotary Club de Caldes ha celebrat una vegada més la tradicional festivitat de Corpus amb la creació d'una impressionant catifa floral al carrer Font i Boet del nostre poble. Aquest any, sota el lema "Crea Esperança al Món", els membres del club i voluntaris han treballat junts per confeccionar una catifa que destaca no només per la seva bellesa, sinó també pel missatge d'esperança i pau que transmet.

La catifa, situada al cèntric carrer de la nostra vila, ha estat elaborada amb materials naturals i colors vius, representant els valors i objectius del Rotary. El disseny inclou el logotip del Rotary, el logo del present exercici, i el logo del Casino de Caldes amb el número "160", commemorant els 160 anys d'aquesta institució de la nostra comunitat.

La jornada ha comptat amb la participació de nombrosos veïns i visitants, que han pogut admirar el treball artesanal i unir-se a les celebracions. A més d'embellir els nostres carrers, aquesta activitat busca reforçar els llaços comunitaris i promoure els valors. Aquesta festa no només és una expressió de devoció religiosa, sinó també una manifestació cultural que enforteix la identitat comunitària i promou la cooperació entre els veïns. Les catifes de Corpus són una mostra de la creativitat i l'esperit col·lectiu dels pobles catalans, transformant els espais urbans en escenaris de bellesa efímera que celebren la primavera i la vida.

Agraïm a tots els participants i col·laboradors que han fet possible aquest esdeveniment, i esperem seguir creant junts moltes més catifes en els anys vinents.  

CATIFA DEL ROTARY DE CALDES DE MONTBUI

Catifa Vista de dron