ACTE DE PRESENTACIÓ DEL "XV PREMI PROTAGONISTES DEL DEMÀ 2024"

jueves, 29 de febrero de 2024 19:00, Hotel NH Pirineus, Gran Passeig de Ronda 63, Lleida

El Rotary Club de Lleida i Rotary International volem, mitjançant aquesta convocatòria, premiar a nivell local els joves que demostrin tenir unes actituds i unes aptituds que els capacitin per a treballar d’una manera activa en la construcció d’un futur millor. Volem valorar la capacitat d’esforç i de treball dels nois i de les noies de la nostra zona i donar a conèixer a la societat lleidatana els valors que ha de tenir la nostra joventut.  I amb l’esperança d’aconseguir-ho Rotary International els ofereix tota la seva infraestructura i el seu prestigi a nivell internacional.

Per primera vegada, enguany el Club Rotary de Lleida compta amb la col·laboració d’Ingenio Leadership School, una reconeguda Escola de formació en lideratge que forma part de la Universitat de Lleida UDL, aquest treball conjunt a la Universitat de Lleida UDL, ha permès que el premi sigui una Formació Universitària en Especialitat de Lideratge, que no només aportés valor en el currículum de l’estudiant guanyador, si no que aconseguís ser el motor que impulsi els projectes d’emprenedoria de joves disposats a crear empresa d’una forma responsable.

Aquest Premi va néixer amb la intenció de consolidar-se i de ser un dels guardons amb més prestigi de la nostra zona, aspiració que ve avalada per l’èxit que està tenint en altres ciutats del nostre país. I amb ell volem premiar joves que demostrin esperit emprenedor, capacitat de lideratge, honradesa, actitud de servei i una formació i qualitats ètiques que els converteixin en un estímul i un model pels altres joves.

Volem facilitar el desenvolupament personal d’aquests joves, posant de manifest les seves virtuts i destacant com exemples de forma pública i notòria determinades actituds davant la vida.

+Info a www.protagonistesdeldema.org